Novinka

Report: Hannover 96 – FC Bayern

 
 
 
 
 
 

Bundesliga

17.kolo

 

sobota
19/12/2015
15:30
HDI Arena Hannover

 

hannover bayern

 

Hannover 96 – FC Bayern

 

0 : 1 (0 : 1)

 

Na posledný zápas kalendárneho roku 2015 a jesennej časti Bundesligy cestujeme na ihrisko Hannoveru, kde nastupujeme v základnej zostave: Neuer – Martínez, Boateng, Badstuber – Thiago, Alonso, Vidal – Rafinha, Müller, Coman – Lewandowski.

 

1.polčas

5min – Vidal vysúva prihrávkou za obranu Thiaga, ten si spracuje loptu na prsiach, potom ale z 5 metrov nepochopiteľne zlyhá, keď sám pre brankárom Zielerom zakončí, ale domáci brankár smer lopty vystihne a vyrazí ju.

8min – po chybnej rozohrávke Alonsa v strede poľa domáci rýchlo zaútočia. Albornoz odcentruje a Andreasen hlavou posiela loptu na bránku, Manuel Neuer gólovú hlavičku končekmi prstov vytláča na brvno.

18min – Comanovu strelu z uhla vyráža domáci brankár do bezpečia.

22min – Lewandowského slabú strelu z uhla chytá brankár Zieler.

26min – Coman odcentruje na zadnú tyč, Lewandowski loptu hlavou vráti pred bránku na Vidala, postranný rozhodca ale zastaví peknú akciu, lebo odmáva offside.

30min – Lewandowski z hranice šestnástky obstrelí domáceho brankára, trafí ale tyč, od ktorej sa lopta odráža k Müllerovi, jeho dorážka do prázdnej bránky je ale slabá a tak sa Zieler stihne premiestniť a z bránkovej čiary loptu vykopnúť.

32min – po trme-vrme v domácej šestnástke prihráva Lewandowski na Comana, ten asiz 2 metrov nedokáže tečovať loptu do bránky a tá končí vedľa.

34min – Müller sám pred Zielerom nedokáže loptu usmerniť do bránky. Po následnej akcii končí Thiagova strela z hranice šestnástky asi o meter vedľa domácej bránky.

38min – po rohovom kope domácich zakončuje Albornoz strelou spoza šestnástky vysoko nad našu bránku.

39min – 0 : 1 Coman odcentruje a domáci Schulz zahrá v šestnástke v páde rukou. Hlavný rozhodca Gräfe odpíska penaltu, ktorú Thomas Müller do protipohybu brankára Zielera bezpečne premení.

43min – domáci dávajú gól, ktorý pre jednoznačný offside logicky neplatí.

45+1min – Zieler pohodlne chytá zakončenie Vidala a o chvíľu na to hlavný rozhodca Gräfe odpíska koniec 1.polčasu.

 

2.polčas

51min – Thiagova strela spoza šestnástky minie domácu bránku.

53min – Vidalovu prízemnú strelu chytá brankár Zieler.

56min – Lewandowského strelu z otočky domáci brankár s námahou vyráža a ešte stihne dobiehajúceho Thiaga vytlačiť z dobrej streleckej pozície.

57min – nariadený priamy kop rozohráme pekným signálom, keď Thiago prehodí loptu za obranu na Müllera, ten sklepne loptu k Matínezovi, ktorý ale nezakončí presne a lopta minie bránku.

58min – domáci striedajú. Erdinca za Benschopa.

64min – Rafinha odcentruje, Lewandowski hlavičkuje a Zieler chytá.

66min – Thiago vysúva Lewandowského, ten je ale v tesnom offside a tak akcia nemôže pokračovať.

67min – Prib vystrelí z veľkej vzdialenosti, lopta ale končí nad našou bránkou.

69min – domáci striedajú. Andreasena nahradí Saint-Maximin.

72min – Prib sa dostáva do dobrej pozície, Badstuber ho ale výborne zakrižuje a loptu mu odkopne.

73min – striedame Badstubera za Kimmicha.

80min – Müllerovu slabú strelu pohodlne chytá domáci brankár.

84min – Coman sa uvoľní, jeho strela ale tesne minie bránku. Následne domáci striedajú Karamana za Klausa.

87min – zraneného Vidala strieda Rode.

90min – nadstavený čas budú 3 minúty.

90+3min – domáci kopú rohový kop, na ktorý si do šestnástky pribehne aj brankár Zieler, nezakončia ale a navyše pri ďalšej rozohrávke si nepostrážia offside. Následne hlavný rozhodca Gräfe odpíska koniec zápasu.

 

Maťaš

 

Povedali po zápase:

 

Pep Guardiola: „Veľký kompliment mojim hráčom.Hrali sme celoročne super – a to ako v Bundeslige, Lige majstrov a pohári. V posledných týždňoch sme mali len niekoľko hráčov. Dnes sme chceli na prvom mieste ovládať hru.“


Thomas Müller: „Bolo nám jasné, že žiadne body tu na nás nečakajú. Bolo to do posledného výdychu, pretože sme tu nemali veľa hráčov. Určite to nebol zápas typu strelecký festival, ale je to skvelý pocit, že je všetko tak ako je a sme za to odmenení. Rešpokt pre spoluhráčov!“


Manuel Neuer: „Mohlo to byť ľahšie, ak by sme využili naše šance v prvom polčase. Tešia nás tri body.“


Christian Schulz (kapitán Hannover 96 a hráč, ktorého ruka zapríčinila pokutový kop): „Lopta bol odrazená minimálne a tak zmenila trajektóriu. Chcel som ju hrať hlavou, no nevyšlo to. Takto to prirodzene vyzerá hlúpo.“


Ron-Robert Zieler (brankár Hannover 96): „Ukázali sme prístup, s ktorým môžeme hrať dobrý futbal, dnes ale chýbala konzistencia.“

 

 

foto: www.fcbayern.de

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.