Novinka

Dres pre domáce zápasy sezóny 2016/2017

13/05/2016

 

Rovnako ako pred rokom, aj tento krát na 13. mája, vyšlo predstavenie nových dresov od firmy adidas pre domáce zápasy v sezóne 2016/2017. Verme, že nám ich predstavenie v piatok trinásteho prinesie len a len šťastie a radosť. Po prvý krát sa v nich predstavíme už zajtra, keď odohráme posledný zápas bundesligovej sezóny 2015/2016, doma v Allianz Arene proti Hannoveru 96.

 

So štyrmi nemeckými ligovými titulmi v rade a na celkovom 26 bundesligovým titulom sme stanovili nové historické hodnoty a adidas sa snažil zakomponovať tieto úspechy do dizajnu nových dresov.

 

Nové dresy budú vo forme polokošieľ (s 2 gombíkmi) celo červené s bordovými vodorovnými pruhmi. Na prednej strane (na hrudi) sú tradičné logá. Biele logo adidas, biele logo hlavného sponzora spoločnosti Telekom a logo nášho klubu. Rukávy sú ukončené bielym pruhom a rovnako je lemovaná aj vnútorná časť goliera. Tradičné pruhy firmy adidas na boku sa teraz začínajú až pod pazuchou, smerujú k spodnej starne dresu a sú bielej farby. Na zadnej strane je na golieri biely nápis Mia san Mia. Pod ním nájdete názov klubu, následne číslo hráča na spodnej strane s logom klubu a tak nasleduje meno hráča. Dresy sú samozrejme vyrobené pomocou technológie adidas climacool. Kolekciu dopĺňajú trenírky bielej farby, ktoré majú po bokoch červené pruhy adidas, na pravej nohe vpredu je logo klubu a vzadu logo firmy adidas a logo technológie adidas climacool. Štucne sú celo červené s bielymi pruhmi na vrchu, vpredu s bielym nápisom FCB a vzadu s bielym logom adidas.

 

Dres je už dostupný v oficiálnom fanshope na adrese: http://shop.fcbayern.de/

 

 

foto: © www.fcbayern.de

 

 

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.